QUI SOM?

Som una empresa de tancaments de pvc i alumini amb més de 35 anys d’experiència en el sector, dedicades a construir i millorar la qualitat de la llar oferint un control integral del procés des de la selecció de materials fins a la garantia postvenda.

VALORS DIRECT-WIND

XARXA DIRECT-WIND

Ens encarreguem d’analitzar la situació de manera que oferim un servei personalitzat brindant-te l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats

DISENY

Comptem amb un equip de treball i uns proveïdors multidisciplinaris el que ens permet conjugar amb la innovació i la creativitat

GAMMA DE PRODUCTES

Comptem amb una àmplia gamma de productes entre ells finestres de *pvc, alumini, portes, persianes, panells, baranes etc.

LOGISTICA

Comptem amb un gran equip de logística que ens garanteix la qualitat del trasllat

SERVEI D’ÒPTIMA QUALITAT

Oferim una assistència personalitzada a les necessitats de cadascun dels nostres clients des de l’elecció dels materials fins al servei postvenda.

GARANTIA DIRECT-WIND

Garantim la qualitat dels nostres productes i serveis i comptem amb una garantia de fins a 10 anys depenent del producte.

CONSULTORIA TÈCNICA

Oferim assessoria tècnica tant a través de la nostra pàgina web, xarxes socials i a les nostres botigues físiques on a més del servei comptes amb una exposició on podràs veure la qualitat i el disseny d’alguns dels nostres productes.

PRESSUPOSTOS

T’oferim la possibilitat de demanar un pressupost tant a través de la nostra web, a través de les nostres xarxes socials, de les nostres oficines o fins i tot a través del nostre WhatsApp.

CONTACTE