Project Description

LES TEVES FINESTRES PODEN SALVAR-TE LA VIDA

Saps que hi ha pràcticament 100.000 morts per any a Europa per la mala qualitat de l’aire interior en edificis? Ho afirma un informe, de Buildings Performance Institute Europe BPIE, sobre la qualitat de l’aire, el confort tèrmic i la llum natural de les edificacions.

Es posa en relleu la rellevància de comptar amb les condicions convenients per a cuidar la salut de les persones, ja que la major part passa entre el seixanta per cent i el noranta per cent del seu temps en entorns interiors, tenint present factors com la qualitat de l’aire, la llum natural i el confort tèrmic. Saps que una gran part del parc edificatori d’Espanya està compost per edificis construïts abans de 1980?

QUALITAT DE L’AIRE

Han de tenir-se en compte la taxa de ventilació i l’exposició a la floridura o bé productes químics. Els contaminants de l’aire poden procedir així mateix de l’interior i determinats materials de construcció, tal com la humitat o bé una ventilació inapropiada, són factors que incideixen de ple en la qualitat de l’aire interior.

LLUM NATURAL

La llum natural és essencial per a la conformació d’un entorn interior convenient. Entre tots els avantatges que dona la llum natural, podem destacar: econòmics, ecològics psicològics i de benestar.

EL CONFORT TÈRMIC

Té un component psicològic essencial, a l’uníson que està amb força vinculat a factors ambientals com la temperatura i la humitat de l’aire, tal com a factors concrets de cada persona: la calor anatòmica o bé l’aïllament de la roba.

És evident que aquests 3, són factors essencials per a la qualitat de vida de les persones. Enllacem llavors, amb aspectes com la col·locació d’uns convenients sistemes de tancament, que donin aïllament tèrmic i acústic tal com disseny a la teva llar, i un aspecte més global, com és la rehabilitació energètica. EN *DIRECT *WIND, comptem amb els millors sistemes de tancament de PVC per a la contribució de l’estalvi energètic i de la qualitat de vida de les persones.

CONTACTA AMB NOSALTRES